Kizomba / Urban Kiz

by magnitude

Apropiere, senzualitate, mișcări de bunda – kizomba reprezintă o fuziune a elementelor de semba angoleză, zouk dar și tango, ce a prins contur la începutul anilor 1980. În dialectul Kimbundu, kizomba semnifică „petrecere”, iar acest stil a devenit din ce în ce mai popular în cadrul petrecerilor contemporane. Dansat ca într-o îmbrățisare, tangoul angolez permite partenerilor să împărtășească prin conexiune fiecare pulsație ritmurilor ce animă iremediabil încă de la prima audiție pe oricine e dispus să asculte.

Structură

Modul Incepatori( durata: 3 luni -Incepatori 1, Incepatori 2, Incepatori-Intermediari)

Modul Intermediari(durata: 4 luni-Intermediari 1, Intermediari 2, Intermediar 3, Intermediar-Avansati)

Modul Avansati(durata: 4 luni-Avansati 1, Avansati 2,  Avansati 3, Avansati 4)

Durata unui curs este de 1 luna. Componenta unui curs de Kizomba este de 4 sedinte a cate 120 minute fiecare. Cursul se desfasoara 1 data pe saptamana.

Pret 180 ron

Înscrie-te

Semba

by magnitude

Denumind muzica tradițională angoleză, semba desemnează în același timp și un stil de dans, caracterizat prin mișcări energice, jucăușe și rapide. Semba constituia, la origine, o oglindire a stilului de viață, a culturii angoleze, a întregului spectru de emoții. Te invităm să experimentezi ritmurile contagioase de semba alături de noi.

Structură

Modul durata 3 luni.

Pentru a participa la cursul de Semba,participantilor se recomanda sa aibe o experienta de cel putin 2 luni de cursuri de Kizomba.

Durata unui curs este de 1 luna. Componenta unui curs de Semba este de 4 sedinte a cate 60 de minute fiecare. Cursul se desfasoara 1 data pe saptamana.

Pret 70 ron

Înscrie-te

Tarraxinha

by magnitude

Conexiune, mișcări senzuale, punerea în valoare a feminității – tarraxinha se dansează pe beat-uri electronice, sintetizate, ce inspiră focusarea pe expresivitatea șoldurilor, pe unduiri și pași nu foarte ampli. Energia nu este dispersată pe întreg ringul de dans, ci este păstrată în pereche și calmul, izolarea mișcărilor sunt mai curând preferate exploziilor motrice în cadrul acestui stil. Îndrăznește să te apropii și lasă emoția să te cuprindă!

Structură

Modul cu o durata de 2 luni.

Participantii pot cunoaste doar bazele din Kizomba si se recomanda ca participarea lor la aceste module sa fie asigurata de o experienta de cel putin 1 luna la cursul de Kizomba.

Componenta unui curs de Tarraxinha este de 4 sedinte a cate 60 de minute fiecare. Cursul se desfasoara 1 data pe saptamana.

Pret 100 ron

Înscrie-te

Afro-House

by magnitude

Un amestec de stiluri africane, derivat din angolezul Kuduro, afro-house e porția ta de energie și neașteptat, permițându-ți să fii poznaș, dezihnibat și să te distrezi din plin în timp ce ritmul te acaparează pe neașteptate!

Structură

Modul cu o durata nedeterminata ! Pentru a putea participa la acest curs este nevoie de o doza nebuna de energie, implicare si mult zambet.

Durata unui curs este de 1 luna. Componenta unui curs de Afro-House este de 4 sedinte a cate 60 de minute fiecare.

Pret: 60 ron

*Aceste informatii sunt orientative pentru toti doritorii ce vor lua parte la cursurile noastre. Entuziasmul si dorinta de a dansa sunt irevocabile in sala de dans.

*In cazul neprezentarii la o sedinta de curs, informatiile predate se pot recupera la sedinta de practica din aceasi saptamana din cadrul clubului

Înscrie-te