Ședințe în privat

by magnitude

Momentul mult așteptat se apropie și îți dorești să cunoști un nou stil de dans sau să aprofundezi ceea ce cunoști deja. Poti opta pentru orice stil de dans pentru sedinte în privat, singur sau cu încă o persoană. Stiluri: Vals Lent, Vals Vienez, Cha-cha, Jive, Dansuri Caraibice, Afro-Latino Pret: 130 ron Durata: 1 h *Cursantii clubului Magnitude ce opteaza pentru sedinte in privat befeniciaza de o reducere de 15%

Contactează-ne

Show-uri Evenimente

by magnitude

Fie vorba de nuntă sau botez, aniversare sau petrecere privată, ne dorim să vă facem evenimentul memorabil. Atmosfera este punctul forte al petrecerilor și de aceea venim în sprijinul vostru cu show-uri de dans și animatii de grup. Împreună vom face ca petrecerea voastră să fie reușită și antrenantă pentru toți invitații.

Contactează-ne

Dansul Mirilor

by magnitude

Cu toții știm că tradiția constă în deschiderea oficială a nunții voastre cu dansul mirilor. Indiferent că este vals, dans modern sau latino, vă susținem și venim în ajutorul vostru cu o coregrafie care să vă facă momentul memorabil. Pentru realizarea acestui moment noi vă vom ajuta cu: inspirație, alegerea stilului de dans potrivit pentru dumneavoastră, alegerea piesei muzicale (în cazul în care nu ați ales-o), crearea coregrafiei ce va fi personalizată, prelucrarea piesei. Preț: 90 ron/ședință Durata ședință: 1 h Dacă alegeți un pachet de minim 6 ședințe, veți beneficia de o reducere de 10 %.

Contactează-ne