Cine suntem ?

Magnitude Dance este mai mult decât o școală de dans, este comunitatea în care pasiunea, energia și buna dispoziție se întâlnesc pentru a oferi o experiență aparte tuturor celor care îi trec pragul.

Suntem o echipă tânără și devotată pasiunii noastre pentru dans. În tot ceea ce facem, ne dăm silința pentru a excela, dar știm și să profităm din plin de fiecare oportunitate pentru a lăsa deoparte grijile cotidiene atunci când facem primii pași pe ringul de dans.

Credem cu tărie că succesul înseamnă 10% inspirație și 90% muncă, de aceea căutăm să punem la dispoziția cursanților noștri prilej pentru a exersa cele învățate cât mai frecvent. De la cursuri, la sesiunile de practică asistată gratuită, până la petrecerile săptămânale, suntem trup și suflet implicați pentru ca atmosfera de calitate, bunul gust și confortul să fie coordonatele principale ale activităților noastre.

Încă din martie 2017, de când am început activitatea, ne-am propus să fim asemenea unei familii, în care oamenii vin să se revadă zâmbind, dar sunt în același timp motivați să lucreze împreună pentru a progresa. Iar devotamentul cursanților noștri este indicatorul suprem că reușim să creăm mai mult decât un mediu pentru învățare. Magnitude Dance e locul unde se leagă prietenii, unde oamenii se adună extenuați după o zi de muncă și se bucură de reîntâlnire, unde fețele încruntate se luminează după câțiva pași de dans.

 

Ce oferim?

Magnitude Dance oferă cursuri destinate pasionaților de dans, indiferent de vârstă, de la copii și studenți, până la adulți, lecții particulare pentru cei care sunt în așteptarea unui moment special din viața lor ( nunți, aniversări ș.a), ce-și doresc să strălucească pe ringul de dans.

Mânați mereu de aceeași frenezie a începutului plin de entuziasm în a descoperi tainele ascunse ale dansului, Magnitude vine în întâmpinarea doritorilor cu cursuri de dansuri latino (salsa, bachata), afro-latino ( kizomba, semba, tarraxinha, afro-house) și de societate.

Fie că sunteți pătimași ai dansului sau încă nu ați explorat această latură a voastră, echipa Magnitude Dance este alături de voi și își propune să vă integreze într-un cerc al oamenilor care știu să se distreze prin participările lor la ședințele de dans, cât și la petrecerile organizate săptămânal pentru o bună socializare și un ambient caracteristic dansului.

Ești pregătit să te îmbarci alături de noi în această călătorie în lumea dansului, plină de provocări nebănuite, satisfacții indescriptibile și emoții pe plus? Înscrie-te AICI!