Alegând să pășiți pragul către lumea Magnitude Dance, veți dori, cel mai probabil, să știți câte ceva mai multe despre oamenii care vin în  fața voastră

instructori

Cosmin Ioneasa

Simplu spus, sunt un cetățean român, mândru de originile sale de pe plaiuri ieșene. Răspund cu implicare și entuziasm la numele complet de Ștefan Cosmin Ioneasa.

Virusarea mea cu pasiunea pentru actul cultural-artistic al dansului a avut loc undeva în jurul vârstei de 5 ani, pe vremea când încă nu eram capabil să îmi asum anumite dorințe bine conturate și conștientizate în adevăratul sens al cuvântului. Asta pentru că la vârsta aceea, mintea îți zboară mai mult la joacă decât la pasiuni care să necesite devotament și muncă intensă.

Propulsat de îndrumările mamei, mi-am început „viața de dansator”. De-a lungul anilor, am studiat dans sportiv ,dans de societate, dans modern, dar fascinația pentru dansurile latino m-a determinat să îmi doresc să aprofundez aceste stiluri.

Adiacentă calității de dansator este latura mea de instructor de dans , absolvent al specializarii antrenor de dans  în cadrul Facultăți de Educatie Fizica si Sport. În plus, pentru  a mi completa autoportretul cu un detaliu ceva mai contrastant, vă spun, nu în ultimul rând, că mă definește și calitatea de Bioinginer.

Dacă mă întreabă cineva „Cum e la Magnitude Dance?”, voi răspunde sincer: e multă muncă și implicare. Acestea sunt elementele cheie, pe care le investim pentru a le arăta studenților nostri cum se simte bucuria pe pași de Salsa, cum se creează conexiunea în Kizomba, cum să se lase acaparați de groove-ul lipsit de control din Afro-House, cum să transpună senzualitatea prin fiecare mișcare a șoldurilor în Bachata și nu numai.

Totodată, Magnitude Dance este și „our little baby”, cu care ne mândrim și suntem recunoscători pentru toată energia cu care debordăm în a contagia și alți doritori pentru a face parte din acest univers fascinant al dansului, unde arta ne arată că există și o altă dimensiune a realității.

Dansăm pentru că ne dorim, dansăm pentru că putem, dansam pentru că vibrăm!