Prelucrarea datelor personale

1.1. Conform cerintelor GDPR cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Magnitude Dance are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– contactarea Clientilor in scopul stabilirii unei potentiale colaborari,

– trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de monitorizare si urmarire a comportamentului Clientului.

1.3. Prin completarea datelor in formularul de contact, Clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Magnitude Dance, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.2.

1.4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri trimise la adresa de e-mail: contact@magnitudedance.ro, puteti solicita, in mod gratuit, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate sau va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.5.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.5.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.5.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.6. De asemenea, Magnitude Dance poate furniza datele cu caracter personal ale Clientului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.2., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a serviciilor noastre.